I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Corona made me do it (7 uventede vaner jeg har fået det sidste halvandet år)

Jeg har fået nye skønhedsvaner.

Vaner, som jeg for halvandet år siden ville have forsvoret, skulle være en fast del af mit skønhedsrepertoire.

Vi taler tropeduftende olier (der i min næse altid har været for meget af det gode). Pensler til at lægge makeup (fingrene er da det bedste redskab). Og badegelé (for alle ved jo, at badeolier er det bedste).

Ikke desto mindre er en tropeduftende bodyoil blevet min nye favorit, fordi den hver morgen tager mig til alle de fjerne egne, jeg drømmer om at besøge. At Vogue har kaldt den den mest opstrammende olie, de har prøvet, gør den heller ikke mindre attraktiv.

Jeg bruger pensler til min (stick)foundation og elsker det (det er bare lidt mere sofistikeret og jeg kan lide den nye følelse af at gøre mig umage) og siden lockdown, hvor en ansigtsmassage var utilgængelig i månedsvis, har jeg dagligt rullet kæbelinjen fast og opløftet med en japansk kultroller (i øvrigt skabt af to co-vindere af Nobelprisen i medicin i 1991, så jo, der er tyngde bag).

Selv tungerenseren har jeg fundet frem fra dybe gemmer.

Nysgerrig? Så læs fluks med her<< (og husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have denne slags skriv direkte i din mailboks. Det gør du lige her).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...