I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Come sleep with us

Hvis du kender blot lidt til os ved du at vi elsker sovemasker og flittigt bruger dem både om natten, til powernaps og på lange flyture (we wish) til at lukke verden lidt ude. Og måske kender du allerede vores egen silkesovemaske i det fineste blomsterprint håndtegnet af Helene Blanche med inspiration fra vores skønhedspavillon og Kongens Have.

Søvn er jo om noget skønhedsrelateret, og det bedste sovetip, ja faktisk ét af de bedste skønhedstips, jeg har fået, handler ikke om cremer eller læbestift. Det handler om at sove i mørke. Helt i mørke.

Sådan er det også når man sover på hotel og da Uffe Buchard spurgte om vi havde lyst til at lave en silkesovemaske til deres nye The Darling Guest House i hjertet af København, slog vi fluks til.

Sovemaskens silkeprint matcher The Darlings signaturtapet, der er skabt specielt til The Darling af Helene Blanche som netop også har lavet vores print. Printet hedder meget passende Townhouse og indbyder nærmest til god søvn med de lyse, rolige farver.

Sovemasken er egentlig forbeholdt The Darlings heldige gæster. Men vi har beholdt et lille parti som I kan få fingre i her. For mens vi drømmer om en nat i det fine Guest House, så sørger vi i al fald for at drømme sødt med denne.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...