I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Carine Roitfeld for MAC

Det måtte jo ske! Überstylist, tidligere chefredaktør på Vogue Paris og officielt en af verdens mest stilfulde kvinder har skabt en makeupkollektion i samarbejde med MAC, der er kendt og berømt for disse samarbejder (tænk Diana Ross, Catherine Deneuve, Daphne Guinness – og Dame Edna, for at det ikke skal være løgn – bare for at give et par eksempler). Carine Roitfeld er nemlig langt mere end et modeikon. Hendes look med det glatte, mørke hår, der falder ned over øjnene, de karakteristiske smoky eyes og tunge øjenbryn er så eftertragtet, at du kan bladre gennem næsten ethvert modemagasin og finde kopier – fra modellerne i kampagnerne til dem i modeserierne. Makeupkollektionen vil således også fokusere på netop øjne og bryn, samt på de nude læber, som Carine også altid viser sig med. I øvrigt er Carines skønhedsrutiner enkle. Pluk aldrig dine øjenbryn, lyder hendes bedste skønhedstip, hun sværger til ansigtsmassage fremfor Botox, og bruger kun ti minutter på sit hår om morgenen. Derudover kan jeg afsløre, at hendes yndlingsparfume er Yves Saint Laurents Opium. Til mænd. 

Foto: Carine Roitfeld for MAC af Mario Sorrenti

7 Kommentarer

 • Svar
  SlankeSusanne
  21. april 2012 kl. 19:34

  Hi! I was surfing the web looking for new beauty inspiration, ideas, trends and came across your fabulous website. Sorry, I’m no fan of Carine Roitfeld. Hope your day is wonderful, Susanne, DK – Copenhagen

 • Svar
  Karen Blum
  22. april 2012 kl. 11:18

  Roitfeld er SÅ cool – og helt sin egen. Det bliver spændende at se den MAC-kollektion.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. april 2012 kl. 19:55

  Kære Karen,

  Ja, jeg glæder mig også meget. Er ved at forhøre mig, om den kommer til Danmark. Jeg skal nok vende tilbage, når jeg ved noget.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  25. april 2012 kl. 12:36

  Hej Susanne,

  Tak for din hilsen. Og det skal du ikke undskylde, det er altid velkomment med andre holdninger her på skønhedsbloggen. Tjek alligevel hendes makeupkollektion ud, jeg er sikker på, at den bliver superfin.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. april 2012 kl. 20:14

  Kære Karen (og alle jer andre),

  Carine Roitfelds kollektion for MAC er på danske hylder den 8. oktober.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Karen Blum
  27. april 2012 kl. 21:01

  Jeg glæder mig allerede;o)

 • Svar
  Warhol på flaske og i paletter « I Love Beauty – Charlotte Torpegaard – Blog
  25. august 2012 kl. 22:09

  […] kan godt være, at MAC kommer med både en Carine Roitfeld-kollektion (læs mere her) og en Marilyn Monroe ditto dette efterår, men det er ikke de eneste makeupsamarbejder, der […]

Efterlad en kommentar