I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Calling all Child Perfume fans

Vi har et lille ekstra treat til alle vores Child-fans (og dem er der mange af). Vi har nemlig pakket en mini-version af den helt nye og fine Child Perfume Extremely Rich Body Creme med i posen, når du køber 30 ml Child.

Den fine bodycreme, der dufter som en (Child)drøm, er formuleret uden parabener, sulfater og alt det, vi ikke vil have i vores produkter. Sågar en den glutenfri og vegan (jo, det er jo et amerikansk mærke, trods alt).

Vi har gemt det til en ‘rainy day’ og sådan én må det jo siges at være i dag.

Hvis du aldrig har hørt om denne parfume før, så er det en lille håndlavet niche-parfumeolie med eksotiske hvide blomster (hvid rose, tuberose og jasmin blandt andet) der kommer i en lille fin roll-on-flakon som ligger i alle de førende skønhedsredaktørers og berømtheders Gucci-tasker.

Susan d’Owens skabte oprindeligt parfumeolien til sig selv, men gav det prestigefulde Fred Segal Apothia i Los Angeles lov til at sælge den og pludselig var den på håndleddet af Madonna, Sigourney Weaver, Vogue, Jen Atkins, Ashlee Simpson – ja, you name it – og Fred Segal rapporterede, at de solgte mere end 100 om dagen efter at en berømt amerikansk skuespillerinde offentligt erklærede, at ‘Child perfume oil sends men wild’.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...