I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Bronze til blå øjne

Så er konkurrencen slut, men det skal ikke afholde dig fra at klikke ind her på skønhedsbloggen. Der er nemlig masser af nye skønhedstips at hente (og en modeuge lige om hjørnet), men først til dette. Forleden fik jeg nemlig augustnummeret af Vogue Paris ind ad døren, og, udover at det er Marion Cotillard, der pryder forsiden, og hun er jo altid smuk, så bliver hun i al fald ikke mindre iøjnefaldende af øjenmakeuppen med bronze, der fremhæver hendes blå øjne. Det tip kan du også bruger (det gør jeg!) for der er noget ved bronzeskygger, der giver et helt særligt lys til blå øjne. Min egen favoritskyggge er græske Korres’ Golden Bronze Sunflower & Evening Primrose Eyeshadow, som jeg ofte blot lægger lidt tilfældigt på øjenlåget med fingrene. Lidt sort eyeliner og godt med sort mascara giver det sidste pift. Det har jeg fået mange komplimenter for gennem tiden.

I love the eye shadow look on Marion Cotillard on the cover of Vogue Paris this month. Bronze eye shadow gives a very special light to blue eyes. My own bronze favorite is Korres Golden Bronze Sunflower & Evening Primrose Eyeshadow, and more often than not, I simply put it on with my fingers, adding black eye liner and black mascara. It works for any occasion. 

Foto: Vogue Paris august 2012

4 Kommentarer

 • Svar
  julie
  6. august 2012 kl. 16:26

  Ja det er så smukt! Det får øjet til at stråle – og med lidt hvid eyeliner på den våde kant ser looket bare fantastisk ud.

 • Svar
  jette tholstrup jensen
  6. august 2012 kl. 17:37

  Hej Charlotte

  Du har ret bronzefarve er super flot og har ofte købt en men når jeg så har fået den på kan jeg godt se at den farve slet ikke klæder mig og så blir de givet væk( ofte kigger jeg lige en ekstra gang i spejlet for at se om mine øjne ikke bare er lidt blå, men nej de er grønne :)) men flot er den farve.

  KH Jette

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. august 2012 kl. 21:43

  Kære Julie,

  Tak for din hilsen. Du har helt ret, hvid eyeliner fremhæver altid flot. Eller brug en såkaldt ‘nude’ eyeliner, som giver samme effekt, men synes mindre. Det kan du læse mere om her:

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/wakeup-makeup/2011/09/

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. august 2012 kl. 21:49

  Hej Jette,

  Jamen, mine øjne tenderer også til det grønne, og jeg synes faktisk, at bronze virker helt perfekt til dét også (selv om øjnene ikke bliver blå af det;)

  Og ellers er der jo mange andre smukke farver, du kan bruge til at fremhæve dine grønne øjne. Der er alle de brune toner fra lys beige til mørk chokolade. Eller du kan vælge farver som blomme, rosa eller fersken, som giver liv til øjet. Blå toner derimod vil få dine øjne til at se mere grønne ud.

  Du har ganske sikkert allerede flere af farverne hjemme i gemmerne, så prøv dig lidt frem.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar