I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Skønhed

Bogen, jeg svor, at jeg aldrig ville skrive

Blandt kommentarerne fra jer i konkurrencen nedenfor er der også rigtig mange fra nybagte mødre, der godt kunne bruge en hjælpende hånd til hud, der vidner om alt for lidt søvn og hvad der ellers følger med dét at blive mor. Sådan en nybagt mor er jeg selv, relativt i al fald med en 11-måneders baby i huset, og jeg kender derfor til alt om for lidt søvn og for træt hud. Heldigvis kender jeg også alle tips og tricks til at undgå at lade det syne, og dem er jeg i fuld gang med at skrive ned i en skønhedsbog, så alle andre også kan få glæde af dem. Jeg havde ellers lovet mig selv, at jeg aldrig skulle blande baby og business sammen, men det ligger jo sådan set lige for. I næste indlæg får du lidt mere at vide om bogen, og døm den endelig ikke ude, selv om du ikke lige er gravid eller har en baby på armen. Der er nemlig også masser af tips at hente, hvis du døjer med pigmentforandringer (en af de største skønhedsudfordringer lige nu), er mere træt end godt er (hvem er ikke det), gerne vil vide, hvordan du holder din barm stram og din talje slank (jo lettere, jo bedre) og i det hele taget interesserer dig for, hvad der er i dine skønhedsprodukter.

 

Foto: Backstage

3 Kommentarer

 • Svar
  Stinne Jensen
  20. december 2011 kl. 20:57

  Spændende Charlotte – glæder mig til at se hvad du finder på…. KH

 • Svar
  Simone
  20. december 2011 kl. 21:55

  Ja, man skal aldrig sige aldrig 😉 Lyder som en relevant bog for mange. Ikke for mig endnu, men det kommer nok en dag! Tak for en særdeles velskrevet blog…

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. december 2011 kl. 10:39

  Kære Stinne og Simone,

  Mange tak for jeres hilsner. Stinne, bogen kan jo blive relevant med en to’er;)

  Og ja, Simone, man skal aldrig sige aldrig. Så det må være mit nytårsfortsæt for 2012.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...