I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Beauty Zoo alert

Sidste år – i 2021 – vandt vi en Børsen Gazelle. Den var jeg virkelig stolt af. Blandt 560.000 registrede virksomheder i Danmark var vi én af under 1.000 virksomheder, der modtog denne virkelig fine pris, der gives til særlige vækstvirksomheder, der opfylder en række krav. Det er ikke noget, vi selv har indflydelse på, andet end – selvfølgelig – at vi hver dag kan gøre det så godt som overhovedet muligt. At vi har modtog denne fornemme pris, mens Corona pustede os kraftigt i nakken, kan jeg kun være endnu mere stolt af.

I år har vi haft recession og inflation i nakken.

Det er hvert år start oktober, at Børsen sender deres Gazelle-breve ud og jeg har kigget langt i postkassen hver eneste dag. Ikke mindst fordi andre firmaer begyndte at lægge deres fine Gazeller ud.

Der kom ikke noget.

Men vi har vundet en Børsen Gazelle igen i år. Vi har opfyldt alle krav for at få endnu en Gazelle-statuette og vi kunne hente det fine brev hos Børsen lige om hjørnet fra os. Det må være forsvundet i posten. Det fejres ved en kåring her senere på året, men vi tillader os at fejre allerede nu.

Det er nemlig takket være et fantastisk team og virkelig hårdt arbejde – og så er det i høj grad også takket være jer, der ubetinget er de sødeste og mest loyale kunder overhovedet. Nye medarbejdere hos os bliver altid overrasket over, hvor fine og ofte personlige forhold vi har til vores kunder.

Det er absolut ikke noget, vi tager for givet.

Tusind tak.

1 Kommentar

  • Svar
    Anne H
    10. oktober 2022 kl. 07:46

    🥳🎀🎈❤️ Tillykke

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...