I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Embed HTML not available.
Skønhed

Beauty Tools

En ting er makeuppen, shampooerne og cremerne. En anden er de remedier, du vælger til at komme dem på med. I udlandet bugner det med såkaldte beauty tools, der supplerer skønhedsprodukterne, og især er produkter som Clarisonic Skin Brush (til afrensning), Temptu Airbrush Makeup System (til foundation) og DDF Micro-Polishing System (til slibning) i øjeblikket i høj kurs hos de store, internationale skønhedsmekkaer. Men også mindre avancerede remedier som pincetter og hårbørster kan gøre det. I denne lille skønheds-webisode finder du Charlottes 5 favoritter, når det kommer til uundværlige beauty tools. 

Produktion: Benedicte Balling

5 Kommentarer

 • Svar
  Helena
  26. februar 2011 kl. 19:03

  Et lille tip herfra, øjenvippebukkeren fra Shiseido er lige så god – om end ikke bedre – end den fra Shu Uemura, og er tilgængelig i Danmark, bl.a. i Matas.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. februar 2011 kl. 19:32

  Kære Helena,

  Tak for din kommentar – og du har helt ret, Shiseido har lavet en rigtig god øjenvippebukker som fås herhjemme. Jeg har vist også nævnt den et par gange her på skønhedsbloggen, og ellers står det her i al fald nu.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Jess
  26. marts 2011 kl. 13:21

  Hej

  Jeg overvejer at købe en Clarisonic…har du prøvet den? Og i så tilfælde, hvad er din vurdering af den?

  Tak for hjælpen :o)

  Kh Jess

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. marts 2011 kl. 23:31

  Hej Jess,

  Jeg har ikke selv prøvet Clarisonic, men i udlandet – Paris, London og New York – er det et stort hit. Så jeg ville absolut godt turde kaste mig ud i det, hvis jeg var dig.

  Lad gerne høre fra dig, hvad du synes, hvis du køber den.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Jess
  30. marts 2011 kl. 23:39

  Tak for svaret :o)

Efterlad en kommentar