I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Arbejder du hjemmefra i øjeblikket?

Det kan være svært helt at holde styr på dagen, hvis du er en af de mange, der arbejder hjemme i øjeblikket. Og måske passer det dig helt fint at vende lidt rundt på det hele.

Hvis det ikke gør, så iler vi fluks med et tip her. For japanske Uka som vi har på hylderne arbejder netop med dagens rytme i deres produkter. Det gælder både deres bodyprodukter, som du finder her og de fine økologiske negleolier med hver sin aromaterapeutiske duft, der enten vækker dig, kvikker dig op, giver dig et boost eller beroliger dig – alt efter tidspunkt på dagen.

7:15 er den fineste start på dagen med yuzu, Hinoki og sandeltræ, der er kendt for at berolige sanserne, så du kan starte dagen med ro og fokus. Den er også god til at berolige sind og hjerte, og til meditation.

13:00 er den fineste booster til eftermiddagstræthed med mint, lemon og Majoram, der giver energi til krop og sind. Den er god i stedet for eftermiddagskaffen og den søde kage (ikke at det ene nødvendigvis udelukker det andet).

18:30 hjælper dig med at finde energien til aftenen, familien og dig selv med rose, geranium, jasmin og orangeblomst. De japanske kvinder bruger den også til at (gen)finde deres feminine energi.

24:45 er sweet dreams på flaske med lavendel, vanille og orangeblomst. Den kan også bruges i løbet af dagen, hvis du trænger til en afslappende stund.

Rul blot olien over neglebånd med den lille rulle og nyd duften et øjeblik, inden du taster videre på computeren. Det gode er at den tørrer lynhurtigt og ikke kræver at blive masseret ind, og samtidig vil duften stige op til din næse.

Rul også over pulspunkter, i tindingen og henover nakken for ekstra effekt.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...