I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Alle elsker Vintner’s Daughter!

Det har været fantastisk at åbne magasinerne på det seneste. For ligesom som de internationale skønhedsredaktører og über-bloggere, så er også de danske skønhedsdamer faldet for kult-ansigtsolien Vintner’s Daughter. Det vidste jeg godt, at de ville, for jeg har jo selv brugt den længe inden jeg satte den på hylderne i min lille skønhedspavillon i Kongens Have. Jeg elsker den glød, den giver til huden, og endvidere det faktum, at jeg kan lægge pudder og foundation på hylden, når jeg bruger den. Men her er lidt af, hvad de siger om den: ELLEs Anne P skriver, at “min hud er ret forkælet og forholdsvis mættet, men jeg kan altså se en forskel på min hud, når jeg bruger den. Den bliver ligesom lidt mere modstandsdygtig. Jeg har tendens til at have en reaktiv og lidt betændt hud, så den tager taknemligt imod denne. 6 dråber om dagen er alt, hvad du skal bruge, så selvom den er noget pricy, så er den alle pengene værd”. Mens Feminas Vibeke Nielsen testede den og skrev, at “allerede efter første uge var min hud mere sund at se på. Og nu, efter ni uger, har jeg fået tydeligt mindre porer på næsen og på kinderne, så ja, olien virker”. Eurowomans Bea Fagerholt har netop udnævnt Vintner’s Daughter blandt de tre bedste grønne skønhedsmærker lige nu, og Børsens redaktør Marie Kaufholz har hypet den i Børsen Pleasure i dag. Nå ja, så er der Covers tidligere skønhedsredaktør Liv Winther, der kalder den ‘a dry skin saver’. What’s not to like?

Læs mere lige her<<

 

5 Kommentarer

 • Svar
  Mia
  24. februar 2017 kl. 13:43

  Finder der slet ikke en billigere alternativ. For den er jo vanvittig dyr?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. februar 2017 kl. 14:44

  Kære Mia,

  Tak for din hilsen. Og ja, det er ikke en billig olie. Den er håndlavet med kun de bedste økologiske planteolier. Der findes absolut masser af andre olier, der koster langt mindre, men der er selvfølgelig en grund til, at denne er blevet kaldt ‘the face oil to end all face oils’ og at folk vender tilbage til den gang på gang. Den er noget helt særligt.

  Hvis du ønsker et godt – og langt billigere – alternativ til glød i huden, så kan jeg anbefale denne, som også er meget populær:

  http://shop.ilovebeauty.dk/products/balm-balm-little-miracle-rosehip-serum-100-organic-30-ml

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mia
  24. februar 2017 kl. 21:14

  Tak for det. Den vil jeg helt sikkert prøve

 • Svar
  Bente Siff Hansen
  22. marts 2017 kl. 18:32

  Global Face Serum eller Vintneres Daughter

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. marts 2017 kl. 19:41

  Hej Bente,

  Jeg tror ikke, at det hele kom med. Er spørgsmålet om jeg foretrækker Global Face Serum eller Vintner’s Daughter?

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...