I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

All-natural miracle

Sådan kaldte New York Times den naturlige Goé Oil, som flere af jer har spurgt på efter jeg havde den med i Go’morgen Danmark for nylig. For hvordan kan den være en olie, når den kommer ud af tuben som en balm? Det bliver til en olie lige så snart du varmer den op i hænderne (og det gode er, at du undgår olie, der løber ud, når du har travlt om morgenen eller oliepletter på tøjet). Den består af 28 naturlige olier og ekstrakter og er egentlig beregnet til kroppen, men kan også bruges til at fjerne makeup, til at massere ind i håret, hvor den også beskytter mod sol, klor og havvand. Og så dufter den af tropestrand, og det i sig selv er en fantastisk bonus nu hvor vinteren banker på. Find den her.

4 Kommentarer

 • Svar
  Eva
  18. december 2013 kl. 10:15

  Hej,
  Jeg søgte på nettet efter en god ansigtsolie og kom så ind på din side.
  Jeg cykler og kan mærke at kulden er begyndt at bide i ansigtet. Jeg har fået fortalt at jeg skal bruge en olie for at beskytte huden.
  Kan jeg bruge denne olie eller kender du en anden god til ansigtet?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. december 2013 kl. 10:21

  Hej Eva,

  Velkommen til! Og nej, denne olie er ikke specielt velegnet til at beskytte huden. I det hele taget beskytter olier ikke huden som sådan mod kulde og blæst, men de er supergode om vinteren til at give huden næring, fugt og glød. Når du cykler meget, vil jeg dog altid anbefale dig at bruge en beskyttende creme (gerne oven på olien, hvis du vil gøre noget ekstra). En god beskyttende creme til cykel/vinterbrug er Clinique Superdefense SPF 15.

  Bed om en prøve hos en Clinique-forhandler og se, om du synes, at den passer til din hud. Jeg lover i al fald, at den beskytter rigtig godt mod vind og vej, og ikke mindst mod de små karsprængninger, som man kan få af at cykle i kulden.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Eva
  18. december 2013 kl. 11:16

  Ok, tak for svar. Men kan du anbefale en god olie til ansigtet?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. december 2013 kl. 10:55

  Hej Eva,

  Jeg skriver løbende om ansigtsolier, som jeg enten selv bruger eller kan anbefale, så følg endelig med her på skønhedsbloggen. Du kan også altid benytte dig af søgefeltet i bloggens højre spalte, hvis der er noget specifikt, du leder efter.

  Lige nu er jeg ret glad for disse olier: https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/mine-hybenkerneolie-favoritter-ja-ogsa-til-fyldige-laeber/2013/09/

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar