I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

AI Cream. Eye Cream (de kalder det ‘the future of beauty’)

AI Cream. Eye Cream. Begge dele passer på denne nye øjencreme, som lynhurtigt er røget helt til tops blandt vores favoritøjencremer.

Særligt hvis du, som vi, er på jagt efter en øjencreme, der fylder lidt ud og gør huden mere spændstig.

AI står for Artificial Intelligence og er et af tidens mest omtalte fænomener i alt lige fra marketing og fotocollager til tekstforfatning og produktudvikling.

I skønhedsverdenen spirer det frem allevegne og kaldes for ‘the future of beauty’.

Og hvad har AI så med øjencreme at gøre?

En hel del.

I et unikt samarbejde med AI-ingeniører og molekylærbiologer har Odacité skabt et drivhus med optimale vækstbetingelser, der sikrer det bedst mulige niveau af potente, aktive stoffer. Men også og mindst lige så vigtigt, betingelser, der har mindst mulig effekt på miljøet.

Stjerneingrediensen i den nye øjencreme er Edelweis, der er kendt for sit høje niveau af antioxidanter, der gør planten i stand til at overleve de ekstreme omgivelser i Alperne, hvor den gror. På samme måde bidrager Edelweis i din skønhedspleje til at modstå de ekstremer, vi dagligt oplever i hverdagen. Som stress, forurening, skærmstråling, søvnudfordringer osv.

Udover den særligt dyrkede Edelweis indeholder Edelweiss Extrême Intense Eye Repair Eye Cream peptider, der virker opstrammende, COQ10 og blågrøn alge som er superantioxidanter, der vækker dine øjne, og carnosin, der beskytter mod glycation, altså den forsukring af huden i huden som rigtig mange forskere holder øje med lige nu.

Den indeholder også aloe vera, calendula og kamille, der tilsammen fugter, beroliger og nærer den tynde hud om øjnene.

Rent faktisk er den så mild, at 100% i test tålte den, mens 79% så et synligt mere ungdommeligt, spændstigt og ‘plump’ look om øjnene, 83% en synlig mindskning af kragetæer og 87% et blødere og mere fugtet look.

Find den her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...