I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

#8 Exfoliér!

Personligt elsker jeg scrubs, eller skrubbecremer, hvis vi skal bruge et godt dansk ord for det, og jeg bruger dem flittigt flere gange om ugen. Hvis du ikke allerede gør det, så er det et godt vinterritual at indføre, så du kan holde din hud blød og glat. Samtidig trænger dine bodyolier og cremer bedre ned, når de døde hudceller er fjernet. Det gælder også i dit ansigt, hvor en god og blid frugtsyre-serum kan holde din hud smidig og sikre en smuk vinterglød. Det er et kendt skønhedstip blandt skønhedsredaktører. Men sørg altid for, at det er en blid frugtsyre, og at du kun bruger den så ofte som din hud tillader det. For de fleste er en gang om ugen nok, for nogle 2-3 gange. Alpha Lipoic Activator fra frugtsyreeksperten Nimue passer de fleste, og ellers bruger jeg selv de exfolierende pads fra Rodial en gang om ugen i vintersæsonen. De køres blot forsigtigt over ansigtet efter rens.

8 Kommentarer

 • Svar
  tina nymann
  16. oktober 2014 kl. 12:24

  Kender Nimue fra den tid, da jeg boede i Botswana, Afrika, hvor det var det eneste fornuftige mærke man kunne købe:-)
  Meget sjovt at du anbefaler det, for jeg synes det er sjældent at se det i DK….
  jeg var iøvrigt rigtig glad for det og har stadig lidt tilbage….

 • Svar
  Natalie
  16. oktober 2014 kl. 15:44

  Kære Charlotte. Ved du hvornår vi får tilsendt vores præmier fra Your Skin Perfection Challenge?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. oktober 2014 kl. 17:57

  Hej Tina,

  Hvor sjovt, og ja, det er virkelig gode produkter. Det fås herhjemme på flere klinikker, hvis du skulle få lyst til at erstatte dine produkter på et tidspunkt.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. oktober 2014 kl. 17:57

  Kære Natalie,

  Jeg er sikker på, at de må være på vej;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Louise
  17. oktober 2014 kl. 00:26

  Hej Charlotte,
  Har du et godt tip til hvordan man får scrubbet ryggen ordentligt, hvis man ikke lige har et sæt ekstra hænder til at hjælpe en? Resten af kroppen kan man jo nemt komme til, men jeg synes tit at ryggen skaber problemer 🙂
  Mvh Louise

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. oktober 2014 kl. 14:35

  Hej Louise,

  Det kan du tro – læs med her: https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/lapplique/2011/04/.

  Og så kan en professionel scrub-behandling i ny og næ også gøre underværker;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Kristiane
  20. oktober 2014 kl. 20:16

  Hej Charlotte,
  Jeg overvejer at investere i Clarisonic’s renseapparat. Hvad synes du, den kan sammenlignet med en god renserutine? Skal man kombinere maskinen med en scrub en gang om ugen f.eks., eller vil det være for meget pleje? Jeg har en ok fin hud, men døjer med nogle små lyse ujævnheder under mine øjne, ligesom jeg gerne vil have endnu flottere hud over næseryggen. Jeg plejer ikke at bruge ansigtsskrub, så måske kan en scrub alene afhjælpe det.
  Og ved du forresten, hvor man kan købe den scrub, du anbefaler? Og er der andre gode mærker, du vil anbefale? På forhånd tak. Mange hilsner Kristiane

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  21. oktober 2014 kl. 09:53

  Hej Kristiane,

  Jeg synes absolut, at Clarisonic er en god investering. Den renser din hud op til 6 gange mere effektivt, end du kan gøre med hænderne, og så ved jeg af erfaring, at den får os allesammen til at rense oftere;) Du kan læse mere om min holdning til Clarisonic her (konkurrencen er slut!): https://www.ilovebeauty.dk/konkurrence-2/det-er-her-og-nu-du-kan-vinde-clarisonic/2013/12/

  Du kan sagtens kombinere Clarisonic med en scrub en gang om ugen – prøv dig frem og se, hvordan din hud har det bedst – men vigtigt at understrege er, at du ikke må bruge hverken Clarisonic eller en scrub rundt om øjnene eller for tæt på øjnene. Så dér skal du finde en anden løsning. Jeg ville få en dygtig kosmetolog til at kigge på det og råde dig direkte ift. dét.

  Nærmeste Nimue-forhandler oplyses her: http://verasoegaardcosmetics.dk/nimueskin/ og nærmeste Rodial-forhandler oplyses her: http://www.spasupply.dk. De har begge et menupunkt, der hedder ‘find forhandler’.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...