I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

7 ting der holder mig oven vande i disse dage

Lavendelduftende varmedunke, moodboostende badesalt, velplaceret blush, koldpressede rensebarer, regenerende læbemaske, Vintner’s Daughter (but of course) og yndlingbogen lige nu. Her er 7 ting, der holder mig oven vande i disse mørke, regnfulde dage.

 1. Intet kan som en velplaceret blush skabe liv i et (træt) efterårsansigt. Tricket er at duppe den på dér, hvor kinderne buler ud, når du smiler. Det giver en øjeblikkelig glød og farve til kinderne. Bichette er den smukkeste efterårsfarve til kinder (og læber).
 2. Hvis du ikke allerede bruger Vintner’s Daughter året rundt, så er lige nu det allerbedste tidspunkt at starte på, særligt hvis din hud reagerer lidt på årstiden og vejret. Se den som det ultimative måltid til din hud med alt, du har brug for af næring, vitaminer og mineraler.
 3. Med efteråret følger tørre læber. Den tynde hud på læberne er yderst udsat for vind og vejr, og jeg tilføjer altid denne læbemaske til min rutine, når vi når til november. Den er uovertruffen som natmaske til læberne og perfekt til pleje om dagen. Du får den vitterlig ikke bedre.
 4. Lad også huden på kroppen få mild og regenerende pleje. De håndlavede, koldpressede rensebarer fra Orris Paris er, ja, lad os bare sige det, fantastiske. Især kan Le Nomade være virkelig god, hvis du døjer med tørhed, kløe, irritation eller blot efterårshud på kroppen.
 5. Vejret kan let sætte sit præg på energi og humør og det samme kan tiden lige nu. Tank op med et karbad (eller fodbad, hvis du ikke har badekar). Særligt er dette badesalt øjeblikkeligt opløftende.
 6. Efteråret indbyder til fordybelse. Valérie Perrins ‘Tre’ er min favorit lige nu, og med næsten 700 sider holder den mig underholdt et stykke tid. Hvis du elskede hendes ‘Vand til Blomster’, vil du sluge denne.
 7. Min ultimative ven i efterår(snøden). Den bløde lavendelduftende velourvarmedunk er det første, jeg rækker ud efter, når jeg kommer hjem. I sofaen, under dynen, i nakken, på fødderne, til ømme skuldre, oppustede maver, kolde hænder. Skal du forkæle dig med én ting lige nu, så lad det være den. Vi slås om den hjemme hos os.

Ingen Kommentarer

  Efterlad en kommentar

  Du kunne også være interesseret i...