I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

#6 Husk kroppen

Forleden skrev jeg om de (alt for) lange varme bade, der tørrer huden ud. Det gælder selvfølgelig både dit ansigt og din krop. Derudover er et godt tip er at påføre en god, nærende fugtighedscreme på huden umiddelbart efter kar- eller brusebadet, mens huden stadig er lidt våd. Påføring af lotion på huden hjælper med at fange vandet i hudens øverste lag og reducerer tørhed og kløe. Jeg er personligt ret glad for Kiehl’s klassiske bodycreme, Creme de Corps, eller Balance Me’s nye økologiske bodybalm. Du kan selvfølgelig også bruge en kropsolie – hvad jeg også selv ynder (indimellem bruger jeg både-og, altså både en olie og en creme efterfølgende, men det er, når bølgerne går rigtig højt). Brug ligeledes olien på en fugtig hud.

2 Kommentarer

 • Svar
  tina nymann
  15. oktober 2014 kl. 09:37

  Elsker kropsolier, men jeg synes de er lidt besværlige, når man skal i tøjet lige bagefter….eller har jeg ikke forstået at bruge dem rigtigt?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. oktober 2014 kl. 09:56

  Hej Tina,

  Det hjælper, hvis du smører olien på, mens huden stadig er fugtig fra badet. Så trænger den hurtigere ind. Hvis du stadig synes, at huden er for fedtet til at tage tøj på, så vælg en af de mindre ‘olierede’ olier. De kaldes også for tør-olier, og de trænger hurtigere ind uden den fedtede overflade. Prøv fx Nuxe Huile Prodigieuse, som er en af de mest berømte af dem (den kan du i øvrigt også bruge i hårspidserne).

  Jeg håber, det hjælper dig.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...