I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

50’ies are the new 50’ies!

I går spiste jeg frokost med Origins’ inspirerende forsker Lieve Declercq, som jeg har mødt ved flere lejligheder. Anledning var en ny hudplejelinje fra Origins til kvinder 50+, der – hold tungen lige i munden – ikke bekymrer sig om rynker. Tendensen, som er en del af et større billede og paradigmeskift i tiden – og hurra for det! – kalder de ‘Ageless’. Selv foretrækker jeg at tage det et skridt videre og kalde det for ‘Well-aging’, for hvem vil i virkeligheden var ‘ageless’, men hovedsagen er, at det fortærskede Anti-aging er ved at få kamp til stregen af en tendens, der handler om, ikke at se ung ud, men om at se ungdommelig ud i den alder, man har. Og fra slogan’er som ’40’ies are the new 20’ies’ og ’60’ies are the new 40’ies’, så lyder det nu slet og ret: 50’ies are the new 50’ies. Hvem skulle have troet det, da Lancôme i sin tid skrev Isabella Rosselini ud af deres årelange kontrakt, fordi hun var blevet for gammel til at være ansigt for ja, ansigtscremer til modne kvinder. Den nye plejelinje fra Origins hedder i øvrigt Three-Part Harmony, hvis du skulle få lyst til at stikke fingrene i den. Den er præ-lanceret i Magasin og kommer på alle andre Origins-hylder i løbet af den næste måneds tid.

Klik ind igen og hør om mit møde med en virkelig cool kvinde i 50’erne (57 år for at være præcis) i Berlin for nylig. Navnet er Sharon Stone.

2 Kommentarer

 • Svar
  HeLene
  13. september 2015 kl. 19:29

  Nysgerrig på den nye serie, må tage ind i magasin. Dog er min beauty budget meget hullet efter en rejse til NYC…. Der var lidt man kunne købe…

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. september 2015 kl. 10:48

  Hej HeLene,

  Ja, der er ikke noget som NYC, der kan hulle et beautybudget;) Spørg om du ikke må få en prøve på Origins.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...