I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

50 shades of beige (eller beautybeige om du vil)

Du har måske allerede set hashtagget #50shadesofbeige på Instagram. I al fald florerer det gevaldigt derinde, og alle mulige andre steder, i øjeblikket, og det er længe siden, at en farve har været så dominerende i modebilledet som beige er det i øjeblikket. Du kan selvfølgelig investere i en Burberry-frakke à la den chikke Roitfeld-familie, der lige nu optræder i modehusets kampagner. Men så dyrt som en Burberry-frakke behøver det ikke at være at inkludere de beige toner i sin garderobe.

Jeg har sagt og skrevet det så mange gange før. Intet kan som en ny neglelak opdatere hele ens look og give et nyt, friskt indtryk. Det er da også de beige og brune toner, I er gået meget efter den seneste tid, når der har været frit valg på (negle)lakhylden.

Her er 4 beige toner, der øjeblikkeligt opdaterer dig til en ny sæson:

  1. Sable – den fineste sandfarvede tone, der er lige i øjet netop nu
  2. Nomade – en af mine all time-favorites og den fineste lyse nude nuance som jeg altid vender tilbage til. Det gør rigtig mange af jer også
  3. Hippie – har du brug for et lille rosa touch til din beige lak, er denne perfekt. Den klæder alle, også dem der normalt ikke synes at beige lak passer til dem
  4. Zoe – jeg kommer til at tænke på tunge roser, der hænger smukt. Zoe har den dér fine rosa, næsten lidt støvede vintagefarve som de tunge roser og som alle taler om lige nu. Intens nude, kaldes den.

Du kan med fordel bruge forskellige toner på forskellige fingre (ja, det er stadig en stor trend), eller køre din lak tone i tone med dit tøj. Hvis du vil have mere billedinspiration, så tjek fluks vores Stories på Instagram, hvor der ligger en masse lige nu. Det er lige her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...