I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

5 ting, du skal vide om neutrale negle

Jeg har tidligere skrevet en masse manicuretips, så du kender garanteret alt til neglebade med olie, Tweezermans neglebuffer, Eve Loms neglebåndscreme og Herômes glasfiberfil (min kæreste havde i øvrigt nogle superfine neglefile med hjem til mig fra japanske Muji, der er eksperter i uimodståelige minimalistiske emballager. Tjek dem ud, hvis du er i en storby, der huser Muji-butikker). Hvis ikke, du har læst om ovenstående, så brug søgefeltet nederst i skønhedsbloggens højre spalte. Så her kommer 5 bonustips fra nogle af verdens ypperste negleguruer: 1) Ifølge Deborah Lippmann, der står bag neglelaklinjen af samme navn, er hele idéen med naturlige eller såkaldte nude negle, at de optisk gør dine fingre længere, da de virker som en forlængelse af huden. “Det er meget moderne,” som hun siger. 2) Det er også Deborah Lipmann, der anbefaler, at du ikke nødvendigvis leder efter en lak, der matcher din egen hudtone, men giver din manicure et twist med en tone i en koldere eller varmere farve end din egen. 3) Jin Soon Choi, der har lagt navn til stjernernes favoritneglesalon, anbefaler, at du altid buffer dine negle (neglebuffere er de dér særlige neglefile, der blidt sliber oversiden af neglen – Tweezerman File, Buff and Shine kan anbefales), så de er glatte og blanke under den naturlige lak, og at du holder neglene relativt korte. 4) Jin Soon Choi anbefaler også, at du sørger for at holde neglene fugtede og nærede. “Når dine negle er tørre, ser de gamle ud,” lyder det. Brug en negleolie eller -creme og en topcoat med masser af glans. Hun anbefaler Sally Hansen Mega Shine Top Coat. 5) Når det kommer til nuancer, så handler det i følge Soon Choi om at vælge crème og beige toner. Pink toner er so last season. En af hendes egne favoritter er Estée Lauders Nude Attitude.

Foto: Jin Soon Choi backstage hos Derek Lam

5 Kommentarer

 • Svar
  Laura
  27. november 2011 kl. 10:19

  Jeg elsker artiklen om dig og din flotte bolig i Berlingske idag! Lækker læsning til morgenkaffen! 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. november 2011 kl. 12:10

  Kære Laura,

  Mange tak for din søde hilsen. Hvor dejligt at høre! Jeg har faktisk slet ikke set det endnu, men vil fluks gå på gaden efter Berlingske.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Nude Attitude « I Love Beauty – Charlotte Torpegaard – Blog
  8. april 2012 kl. 09:36

  […] Læs også 5 ting, du skal vide om neutrale negle  […]

 • Svar
  Nanna
  5. marts 2013 kl. 09:47

  Hej. Hvor kan jeg købe den Tweezerman fil henne?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. marts 2013 kl. 09:34

  Hej Nanna,

  Du kan købe Tweezerman hos blandt andet Magasin, samt via en række webshops (hvor produkterne ofte udbydes til en billigere pris).

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar