I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

#5 Hvad bruger jeg selv?

Jeg har fået et par mails, blandt andet fra Jette og Jeanette, der gerne vil vide, hvilke hudplejeprodukter, jeg selv bruger til ansigtet. Helt overordnet kan siges, at min egen skønhedsfilosofi er, at less is more, undtagen når det kommer til mascara og neglelak. Og selv om jeg selv har et job, hvor jeg stikker fingrene i alt, hvad der kommer på markedet af nye produkter – og følgelig også udskifter favoritter i ny og næ – så er mit bedste råd at holde sig til et nogenlunde fast regime. Et mildt renseprodukt til morgen og aften (selv veksler jeg mellem Weledas mandelolie, Dermas Eco-makeupfjerner og rensegelé, og Balm Balms nye økologiske rensebalm), en mist til at spraye efter med (Jurliques rosenmist er stadig uovertruffen), en god ansigtsolie (igen er Weledas mandelolie et af de produkter, der oftest står på min hylde) og en nærende ansigtscreme (i øjeblikket er jeg glad for Estelle & Thilds uparfumerede Face Cream). Øjencreme er et must for mig, og uanset hvor mange eksperter, der hævder, at øjencreme er overflødigt, så gør det en forskel for mig. Lige nu er jeg i gang med at afprøve den nye trend indenfor øjencremer – øjen-roll-ons, som samtidig blidt masserer og køler området omkring øjnene (tjek blandt andet Garnier, Biotherm og Gatineau). Det kunne jeg godt gå hen og blive lidt forfalden til. Nå ja, og så læbepomade (Crème de Rose fra Dior eller Ginger Lemon Lip Balm fra Luberol). PS: Vil du kende alle mine skønhedsfavoritter, så kan jeg afsløre, at min skønhedsbog Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke … er propfyldt med dem. Du kan låne den på biblioteket eller finde den lige her.

Ingen Kommentarer

 • Svar
  Karen B.
  21. august 2010 kl. 16:24

  Kære Charlotte,
  Jeg er også SÅ meget på Crème de Rose fra Dior og Ginger Lemon Lip Balm fra Luberol;o)

  Og ja, man kan aldrig få for mange neglelak;o)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. august 2010 kl. 10:08

  … og vedrørende Crème de Rose, Karen, så fik jeg netop et tip fra Diors makeupartister, der brugte den fine læbebalsam til at få modellernes øjenmakeup til at stråle under Diors seneste show.

  Jeg laver et indlæg på det en af dagene.

  Mange hilsner, Cahrlotte

 • Svar
  christina
  22. september 2010 kl. 23:52

  Hej Charlotte,

  Jeg har fået en mail, om at mit spørgsmål er blevet besvaret – men jeg kan simpelthen ikke finde det nogen steder. Jeg skrev til dig om du kunne anbefale en ansigtscreme, der ikke er fed, indeholder masser, masser af fugt og som der er antiage – og som får en 35-årig til at ligne en på 25 -:)
  Jeg har læst hele bloggen igennem, men kan simpelthen ikke finde dit svar… Er jeg helt bagud af dansen og kan du hjælpe?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. september 2010 kl. 09:49

  Hej Christina,

  Jeg kan sagtens huske dit spørgsmål, og at jeg svarede dig. Men under hvilket indlæg kommentarerne ligger, kan jeg heller ikke huske.

  Vi ser lige, om vi kan finde det. Og ellers er et godt bud en helt ny serie fra Biotherm, som, foruden masser af fugt og pleje, også har den gode egenskab, at produkterne får træt hud til at se frisk ud igen. Især er serummet ret effektivt. Serien hedder Skinergetics og kommer på hylderne lige om lidt. Bed om en prøve og se, om det kunne være noget for dig.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anne
  7. august 2012 kl. 10:53

  Hej Charlotte – tak for et super godt og nyttigt site! Vil du ikke fortælle hvad du bruger for tiden til ansigtet, som du gjorde her for et par år siden. Hvis du allerede har beskrevet det på et andet indlæg, så sig endelig til, så har jeg bare ikke fundet det.

  Venlig hilsen Anne

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. august 2012 kl. 21:51

  Hej Anne,

  Mange tak for din hilsen, og ikke mindst for blogros. Det er jeg rigtig glad for at høre.

  Og jo, det kan du tro, at jeg vil. Jeg klarer lige modeugen i denne uge, men så skal jeg gerne afsløre min badeværelseshylde lige nu.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...