I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Backstage

#5 Chunky lashes

Så nåede vi til den sidste af de fem skønhedstendenser fra modeugen, som er på min trendliste. Den handler om vipper. Chunky vipper, for at være helt præcis. Det var MAC, der stod bag de iøjnefaldende vipper, som makeupartisterne kreerede ved først at komme lidt pudder på vipperne, derefter et lag af mascaraen Haute and Naughty (i øvrigt en makeupartistfavorit), så et lag pudder mere efterfulgt af mere mascara. Og mens mascaraen stadig er våd, klemmes vipperne sammen i små ‘chunks’ enten med fingrene eller forsigtigt med en pincet. Voila. Chunky lashes. Som det lød backstage: Der spirer noget nyt i det meget rene og naturlige, og dette er således en måde at tilføje det på. Til huden brugte makeupartisterne i øvrigt den nye MAC Studio Lightweight Foundation, der er på alles læber (og i alle makeupkufferter backstage) lige nu og netop på vej hertil.

5 Kommentarer

 • Svar
  Inge Klarlund BAch
  12. august 2015 kl. 10:44

  Jeg synes ikke det er pænt. Ligner klumpede edderkoppeben. Så hellere flotte falske lashes.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. august 2015 kl. 12:50

  Kære Inge,

  Tak for din hilsen, og ja, det er absolut heller ikke en trend for alle. Og falske vipper er absolut også en kæmpetrend i øjeblikket. Der er kommet masser af nye på markedet her på det seneste, så der er noget for alle.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tenna Zarp Munkgaard
  12. august 2015 kl. 13:19

  Hmm. Altså når nu man er til meget naturligt, så er klumpede vipper da bestemt ikke vejen?
  Dukkevipper jo, men ikke vipper, der ligner et miks af en tør og meget dårlig mascara…
  Og så ville mine øjne flippe helt ud og mine vipper ville ramme brillerne og fedte dem endnu mere end de gør nu. Arh jeg står over denne gang. Bare fordi det er på podiet, er det ikke nødvendigvis pænt, og jeg kender ikke mange mennesker, der ville kunne bære netop dét look med ynde. 😉

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. august 2015 kl. 13:25

  Tenna, jeg kommer nok heller ikke til at praktisere trenden i stor stil, men jeg synes, at det er meget sjovt og det er absolut en tendens – også i mindre ‘klumpet’ form – der ses mange steder backstage lige nu. Så jeg syntes, at den skulle med.

  Men du har absolut helt ret – blot fordi noget er en trend eller på podiet, er det ikke nødvendigvis klædeligt. Hold du dig blot til det naturlige look;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tenna Zarp Munkgaard
  14. august 2015 kl. 22:50

  Det er da også vildt hygsomt at læse om alt det, der rører sig. Om ikke andet så kan man da klukke lidt af grin eller ligne en just nedfalden månemand i ansigtet. 😉

  Jeg tror også det lettere naturlige er bedst for mig, for der skal ikke voldsomt meget til før jeg kommer til at ligne en total dulle (og ikke den positive af slagsen). Hihi.

Efterlad en kommentar