I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

2-i-1

Til Munthe plus Simonsens show i modeugen slog hårartisterne to fluer med ét smæk, så at sige. Modellerne kom nemlig på podiet med en frisure, der inkluderede både en fletning og tidens så populære – lidt uglede – knold.

Har du kraftigt hår, er det superlet at gøre efter.

Ingen Kommentarer

 • Svar
  Britt
  12. august 2009 kl. 14:00

  Hej Charlotte, tak for en god blog!!!!!
  vil lige nævne at jeg fik mega optur efter dit tip lagt ud imorges…..
  Var efter madonna koncert igår lidt træt her til morgen – med dertil hørende “what to do hår..” Jeg tudsede morgensøvning rundt med min bærbare i køkkenet og til alt held havde du skrevet tip om et nyt hit til langt hår – knold OG fletning – faktisk en super udgave til tykt og genstridigt hår som mit.

  En udgave som jeg for mange år siden faktisk brugte. Vupti efter at ha set tippet – fik jeg omdannet min hår katastrofe til en fin do – der garanteret holder resten af dagen. Så tak for tip – der gik ca. 1 min. og 45 sekunder fra jeg læste din blog til jeg brugte tippet – så tak – mit dårlige-post-madonna-hårdag blev afværget med stil så tusind tak – og fra nu af må jeg jo hellere tjekke hver morgen inden jeg står rigtigt op ;o)

  Kh
  Britt

Efterlad en kommentar