I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

12 favoritter til hende, du ikke ved, hvad du skal give

Uh, der er under en uge til jul og har du det som mig, så er der stadig en del gaver at krydse af på listen. Og tiden er ikke lige til at gå rundt og snuse i butikkerne og finde fin inspiration (desværre). Så hvordan finder man lige den dér fine gave til hende, man ikke helt ved, hvad man skal give?

Lad os fluks hjælpe dig.

Vi har nemlig samlet vores yndlingsbud med 12 favoritter lige til at lade dig inspirere af.

Og du er selvfølgelig meget velkommen til at kigge forbi os i skønhedspavillonen i næste uge. Men foretrækker du onlineshopping hjemmefra (det gør vi selv lige nu), så kan du sagtens nå det hos os. Vi sender fluks på mandag, hvis du bestiller nu, og posten har lovet, at alle pakker, der sendes senest tirsdag 21. december klokken 15.00 kommer ud til juleaften.

Du kan naturligvis også vælge at afhente hos os. Så pakker vi ind og klar til dig som det første mandag morgen. Du kan afhente helt frem til den 23. december klokken 14.00.

Find de 12 fine gaver lige her<<

Det er allesammen gaver med kærlighed og omtanke. Vælg julegaveindpakning i ordren, og vi pakker gratis alt smukt ind for dig med til/fra-kort, så gaven er klar til at give.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...