I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Den bedstsælgende BB Cream

Du kan stadig finde Dr. Schrammecks originale BB Cream på nettet. Men vil du have en lidt mere opdateret version end den fra 1950’erne, så byder de fleste mærker med respekt for sig selv løbende ind med en BB Cream i sortimentet, der kan leve op til travle kvinders stadigt stigende behov for skønhedsprodukter, der er lette og hurtige at bruge, og samtidig virker upåklageligt. BB Creams er også en del af en anden stor skønhedstrend, nemlig sammensmeltningen mellem hudpleje og makeup. Du er sikkert stødt på denne trend flere steder allerede, som læbestifter med indbygget serum-kerne, concealer med indbygget øjencreme, og altså nu også BB Creams, der er en hybrid mellem hudpleje og foundation. På mandag kan du vinde den mest populære og bedstsælgende BB Cream overhovedet. Det er Garnier Skin Renew Miracle Skin Perfector BB Cream, der i øvrigt var den første BB Cream, der entrerede det danske marked. Den er netop kommet i en version med anti-shine, på stor opfordring fra de mange kunder, der allerede er med på trenden. Klik ind og vind (og husk, at weekenden også bringer på fine skønhedsopdateringer, blandt andet Chanels helt nye neglelakhit!). 

The hugely popular BB Creams are part of the growing beauty trend where skin care fusion with makeup. Lipsticks with serum, concealers with eye cream ingredients etc. And BB Creams where you combine skin care with color and coverage. 

Foto: BB Creams

4 Kommentarer

  • Svar
    Anne-Marie Bruun
    14. september 2012 kl. 22:30

    Kære Charlotte! Så er jeg på banen som kandidat til denne fantastiske BB. På min blog betyder BB, ( Bruuns Bedste 🙂 Jeg bliver lige om lidt (sidst i sep.) 65 og jeg elsker at få gaver – der kan ikke stå flere ønsker på min noter på min IPhone 😀

  • Svar
    Sanne
    15. september 2012 kl. 10:06

    Hvordan deltager man 🙂 ?

  • Svar
    Charlotte Torpegaard
    16. september 2012 kl. 21:04

    Kære Anne-Marie,

    Forleden blev jeg interviewet af Kristeligt Dagblad omkring såkaldt modne kvinder og skønhed. Jeg tror, at det kommer i enten på tirsdag eller næste tirsdag. For verden er jo en helt anden i dag, hvor 65 ingen alder er – den første, der bliver 150 år, lever efter sigende i dag. Hvis det er dig, så er du jo ikke engang halvvejs. Tænk, hvad det kan blive til;)

    BB-konkurrencen kommer på i morgen mandag. Meld dig endelig på banen dér.

    De bedste hilsner (og rigtig god fødselsdag), Charlotte

  • Svar
    Charlotte Torpegaard
    16. september 2012 kl. 21:05

    Kære Sanne,

    Tak for din hilsen. Du klikker ind igen i morgen, mandag, hvor konkurrencen kommer til at ligge her på skønhedsbloggen. Og så er det blot at kaste sig ind i kampen.

    De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar