I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

1. søndag i advent

Jeg ved ikke, om du har en særlig adventstradition. Jeg har to. Den ene – og fuldstændigt ufravigelige – er Aidsfondets julekoncert i Trinitatiskirken i København (det er klokken 16, hvis du skulle få lyst), der er den mest fantastiske oplevelse med smukke fortællinger, fine julesalmer og opera, så loftet løfter sig, og det risler ned ad ryggen. Adgangsprisen går selvfølgelig direkte til Aidsfondet. Den anden adventstradition er adventskalenderen her på skønhedsbloggen. For adventsgaver er en virkelig hyggelig måde at sætte pris på hinanden i julen, og jeg sætter rigtig meget pris på, at så fantastisk mange har lyst til at følge med her på Ilovebeauty.dk. Adventskalenderen er derfor særlig fin i år med funklende præmier (tænk gyldne glosser, røde jubilæumsprodukter, luksus-serum, Baccarat-læbestifter, designerparfumer og meget mere). Hver adventskonkurrence løber kun i få dage, så det er med at være hurtig på tasterne. Den første kommer på lige om et øjeblik.

Ingen Kommentarer

 • Svar
  lone kamper
  5. december 2010 kl. 18:25

  2. søndag i advent
  Tilbage til halvfjerdserne: Mary Quant lavede nogle helt skønne cremeøjenskygger – også “indpakningen”. Favoritten – der altid gav god respons (fra begge køn) var en mørk shiny grå/metal. Den blev lagt med pensel og med et lille sving opad i de yderste øjenkroge, så der blev skab lidt optisk bedrag. Det var tider! (Ingen smokey eyes der).
  Sjovt nok tænkte jeg på Mary Quant og hendes produkter tidligere i dag, da jeg var en tur i Magasin. Standen med hendes produkter var fantastisk – og neglelakkerne i kuglerunde flasker var næsten samlerobjekter. Og logoet!

Efterlad en kommentar