I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Backstage

#1 Individuality is so lost these days (og dog!)

I går så jeg filmen om den fuldstændig fantastiske kvinde Iris Apfel, der er blevet et kæmpestilikon og stadig er det i en alder af 93 år. Hun har sit helt eget tag på mode og smykker (som hun har i rækker både på armene og om halsen), og går aldrig ud ad døren uden sine kæmpebriller og sin røde læbestift. “I don’t like pretty,” siger hun, “I like interesting”. Jeg skrev for nylig en klumme i ELLE om Iris Apfel og om hendes mission om at få individualiteten tilbage i modebilledet. Det begynder heldigvis at ulme. Da Marc Jacobs for nogle sæsoner siden sendte sine modeller ud på podiet med hver deres individuelle makeupstil og frisurer, satte han en bølge i gang. Den har så småt nået den københavnske modeuge også. Jeg talte med hårartist Marianne Jensen backstage til Baum & Pferdgartens show, hvor hun netop fortalte, at pigerne langt mere end tidligere sæsoner får lov at være dem, de er, fremfor at strømline hår og makeup, så alle ser ens ud. Den trend vil jeg gerne være med til at fremhæve som den første af mine fem favorittrends fra modeugen.

2 Kommentarer

 • Svar
  Anne H
  8. august 2015 kl. 19:01

  Sikken en dame!! Jeg googlede fotos af hende. Det var en helt eksplosion af farver. Ikke så sært hun ser så glad ud. Det må være en fest hver dag!
  Kh Anne

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. august 2015 kl. 14:56

  Hun er helt igennem fantastisk, Anne – et livsstykke uden rang. Jeg kan varmt anbefale filmen, og artiklerne om hende. Jeg mener, at filmen kommer til at køre i Empire Bio på Nørrebro, hvis du bor i nærheden af København.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar