I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Økologisk hårpleje, der vitterlig virker

Jeg bliver nødt til at slå et slag for Less is More’s økologiske hårplejelinje, der vitterlig gør en forskel for dit hår. Derfor er det også et hit hos trendimperiet Colette i Paris, blandt førende hårartister og bliver det garanteret også hos dig. For udover håret, så kan flere af produkterne også bruges på læberne eller i ansigtet, og de af jer, der følger skønhedsbloggen løbende, vil vide, at det er noget, jeg elsker. Der er fx Honey Wax (også til dig, der havde forsvoret, at du nogensinde skulle bruge voks i håret), der er perfekt til at lægge flyvske hår ned og samle hårspidser. Og så kan den bruges som læbebalm på læberne, mens Rosenserum både kan bruges til at give glans til håret, som en kur til hovedbunden og som serum til ansigtet. What’s not to like? Derfor har jeg også taget serien med som en af mine favoritter i min popup-beautyshop, som jeg har lavet i samarbejde med Youheshe.com (læs mere her) Find hårserien lige her, og hold dig ikke tilbage med at klikke rundt blandt de andre dejlige produkter. Der kommer flere til hele tiden.

Foto: Less is More by Brandhuber & Trummer

2 Kommentarer

 • Svar
  Vivian Rosager
  29. november 2011 kl. 23:08

  hej charlotte.
  jeg skriver lige et indlæg her, da jeg ikke ved, om du går flere år tilbage og læser indlæg…
  det er om din mason pearson børste. Er den du anbefaler med mixede hår eller rene svinehår? mit hår går ned til taljen.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. november 2011 kl. 21:32

  Hej Vivian,

  Tak for din hilsen, og jo, jeg får automatisk besked, når der kommer en ny kommentar på skønhedsbloggen, så du lægger den bare lige, hvor du har lyst. Jeg har svaret dig under det oprindelige indlæg. Det finder du lige her:

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/harartisterne-favoritbørste/2010/08/comment-page-1/#comment-5056

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar