I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen

I LOVE BEAUTY SCHOOL

Tutorials, guides, oversigter. Kært barn har mange navne. Her på skønhedsbloggen går de under navnet ILOVEBEAUTYschool. Det er sådan en tilpas blanding af noget, man kan blive godt klog på, og så med en snert af Frenchie i kultfilmen Grease, iført pink paryk og stanniol-totter.

Her på siden lægger vi løbende små onlineguides ind, som du kan downloade frit og kvit. Emnerne tager udgangspunkt i de spørgsmål, som jeg får fra jer alleroftest, som guiden mod mørke rande, som er den mest downloadede nogensinde på denne blog. Du finder også en lynguide til parabener, for hvad er det egentlig for noget med dem. Der er også en guide med hårartisternes 10 bedste tips til hårtørring, og en om bryllupsmakeup, som er blevet noget, du selv skal lægge. I al fald, hvis du spørger Kate Middleton. Og mange flere følger, så hold endelig øje her på siden.

Værsgo’, de er til dig, lige til at downloade frit og kvit.

SÅDAN HOLDER DIN NEGLELAK I EN UGE!

Neglelak er tidens hotteste accessory. Værsgo’, her er guiden til en neglelak, der holder en hel uge. For real.

SKAL DU TIL PARIS?

Værsgo’, her er guiden til mine 10 yndlingssteder i Paris. Lige til printe og tage med på turen, så du ikke misser noget.

KEDER DET OGSÅ DIG AT TØRRE HÅR?

Værsgo’, her er hårstylisternes allerbedste tips til professionel føntørring – og et langt sundere og blankere hår.

DET SKAL DU VIDE OM LASH EXTENSIONS

Overvejer du at kaste dig ud i tidens store trend for vippe-extensions? Så læs med her, hvor der også er tricks til at få dem til at holde.

SÅDAN KLARER DU DIN BRYLLUPS- OG FESTMAKEUP

Skal du giftes? Eller til en fantastisk fest? Så finder du guiden til din makeup lige her.

MØRKE RANDE OG TRÆTTE ØJNE? IKKE LÆNGERE

Halvdelen af os døjer med mørke rande. Hvad kommer de af, og hvordan slipper du af med både dem og poserne under øjnene?

LYNGUIDE TIL PARABENER

Har du styr på parabenerne? Her får du en lynguide med alt, hvad du behøver at vide.