I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Skønhed

Når så du alligevel er off-line

En af de ting, digital detoxers benytter sig af, er gode, gammeldags og ikke mindst smukke notesbøger, der har fået et gevaldigt comeback (jeg lægger nogle af mine favoritter på Instagram @charlottetorpegaard). Her noteres alle de gode tanker og idéer, der uværgerligt dukker op, når man ikke bruger al sin tid på andres profiler. En anden ting, der har fået en gevaldig revival, er bøger. Gode, gammeldags bøger med masser af dejlige inspirerende ord og tid til fordybelse. Dem har jeg skrevet et par stykker af, og selv elsker jeg bøger. Gode bøger er en af de bedste gaver, jeg kan få. Hvis du også har lyst til at fylde din sommer med bøger i stedet for sociale medier, så har jeg lavet et sommertilbud til jer. En bogpakke med mine tre bestsellerbøger (den ene kaldte Sissel-Jo Gazan for ‘årets bedste investering, som man uden at blinke ofrer sin nattesøvn for at læse til ende’ i Femina og om den anden skrev Leonora Christina Skov, at ‘skal du overlade din skønhed til nogen, kan du roligt overlade den til Charlotte Torpegaard. Det gør jeg fra nu af’. Du får alle tre bestsellerbøger i en sommerpakke for 250 kr. Hvis du oven i købet skriver ‘sommertilbud’ som rabatkode, når du gennemfører købet, så sender vi den afsted uden beregning (samlet værdi inklusive porto er 570 kr.). God læsning i hængekøjen!

Det er lige her, du finder bogpakken<< (så længe lager haves)

2 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  4. juli 2017 kl. 07:31

  Hej Charlotte. Har lige et spørgsmål 😉Jeg ved at du også er vild med caudalie beauty elixir , og om 14 dage rejser min familie og jeg til Frankrig og der skal jeg selvfølgelig have den med hjem ( igen😊) Men hvordan er det nu med netop den mist. Indeholder den egentlig også hyaloron sammenlignet med den jeg feks bruger nu fra kamameju og kan den sagtens bruges som erstatning i min hudpleje efter rens morgen/aften eller skal jeg mere tænke den som ekstra fugt i løbet af dagen? Håber du forstår mit spørgsmål😉Kh. Tanja

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. juli 2017 kl. 15:03

  Hej Tanja,

  Åh, det lyder dejligt med en tur til Frankrig (jeg er også yderst frankofil i øjeblikket, og det smitter af på en kommende ILOVEBEAUTYboks – hold endelig øje;) Jeg har lige dobbelttjekket og Beauty Elixir indeholder ikke hyaluron, men der er masser af andre fugtgivere i, så du kan roligt bruge den som en del af dit faste ritual. Derudover kan du også bruge den i løbet af dagen som opfrisker, og den er også virkelig god over makeup til at fiksere.

  Rigtig god sommer.

  KH Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...