I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Jeg vover pelsen

Jeg skrev om den første gang tilbage i 2013, hvor den var ny på markedet herhjemme. Her, fire år efter, går der ikke en dag, hvor jeg ikke bliver spurgt om min holdning til den. Vi taler selvfølgelig dermaroller, den lille ansigtsrulle med mikronåle (et par hundrede af slagsen for at være mere præcis), som du ruller over huden. Den ses da også overalt. Bloggere får penge for at stille sig frem på de sociale medier og vise fornyet hud, et hav af websites dukker op med afarter af den lille nålerulle til spotpris og selv Bilka har set fidusen og sælger rullen til få hundrede kroner. Og mens jeg har set virkelig fine resultater på fx pigmentforandringer, som ellers kan være supersvære at komme af med, så har jeg også set langt mere kedelige resultater med bakterier, ar, fortykning af huden og sensitivitet. Med mikronålene påfører du huden en kontrolleret skade (usynlig for øjet hvis du vælger de originale dermaroller-versioner og endvidere gør det korrekt, og langt mindre kontrolleret, hvis du køber en af de billige fra Kina, hvor nålene sidder som vinden blæser) og jeg har det personligt med dermaroller som jeg har det med alle andre nåle til ansigtet; det er ikke helt for sjov og der skal være en grund til at gøre det. Derudover skal det gøres rigtigt. Det kræver i mine øjne altid en demonstration fra en professionel, der viser dig præcis, hvordan du ruller korrekt (og dermed undgår skader), viser dig hvor ofte (så du ikke overgør det med sensitivitet til følge) og derudover viser dig præcis, hvordan du holder din dermaroller ren (og dermed undgår bakterier og infektion i huden). Og allervigtigst tjekker din hud for at se, om det er en dermaroller, du har brug for. Eller om du skal starte et helt andet sted for at få den hud, du drømmer om.

Du kunne også være interesseret i...

4 Kommentarer

 • Svar
  Tenna
  18. april 2017 kl. 21:43

  Halløj Charlotte.
  Altid så hyggeligt at læse dine indlæg.
  Når nu vi er på emnet om dermarollere, så kunne jeg godt tænke mig at høre dine tanker om den fra Swissclinic?
  Helt personligt så føler jeg mig faktisk ret dum over at være faldet for deres reklamer, for den virker temmelig plastik-agtig og så lader den ikke til at gøre noget særlig godt for min hud – tvært imod.
  Faktisk var jeg så uimponeret over dens effekt, at jeg stoppede med at bruge den efter bare et par uger.
  Venlig hilsen
  Tenna.

 • Svar
  Pernille S.
  19. april 2017 kl. 08:20

  Jeg har lyttet til dit gode råd som du gav da jeg besøgte din butik, og som du gentager her på bloggen. Har tid på hudklinik i næste uge. Glæder mig!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. april 2017 kl. 13:28

  Kære Tenna,

  Mange tak for din hilsen;) Jeg har det jo som udgangspunkt sådan, at originalen (nærmest uanset hvad vi taler om) altid er at foretrække. Skulle jeg selv føle et behov for at dermarolle, ville jeg til enhver tid vælge Dermaroller TM [trademark] og ikke alle kopierne. Når det er sagt, så er der ikke noget i vejen med Swissclinic (eller den fra Environ for at nævne en anden god). Men jeg er enig i, at deres kampagner lader lidt tilbage at ønske. Måske rullerne slet ikke er noget for din hud? Er det forkert husket, at den er temmelig sart?

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. april 2017 kl. 13:29

  Hvor dejligt at høre, Pernille. Det er jeg glad for.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar