I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Konkurrencer

Den dér forurening

Jeg dvæler altså lige et øjeblik ved renserutinerne (hey, det kan ikke siges for ofte – der er stadig 40% af danske kvinder, der ikke renser deres hud! Ikke jer, selvfølgelig, nogle andre). For ét nyt studie fra Clarisonic viser vigtigheden af at rense huden, ikke kun for makeup, snavs og smuds, men også for den forurening som vi i stigende grad udsætter os for. Forurening bliver da også et stadigt større buzz-ord i skønhedsverdenen, hvor anti-pollution er blevet et fast label mange steder. Men én ting er cremerne med masser af antioxidanter, der kan holde din hud i topform, så den kan modstå de kedelige virkninger af forurening. En anden er dine renserutiner der gerne skal fjerne alle spor af de ting, du udsætter din hud for i løbet af dagen. I Asien, hvor forureningen er virkelig stærk (har du prøvet at køre en vatrondel over ansigtet efter en dag i Tokyo eller Shanghai?) bruger kvinderne op til otte renseprodukter i rap for at få huden helt ren. Det er nok lige i overkanten for de fleste af os (dobbeltrens med to produkter kan vi måske lige være med på – olie først og derefter rensecreme eller gel efter ønske), og det er her, at Clarisonic kommer ind. For den renser beviseligt din hud op til seks gange bedre end du selv kan gøre det med hænderne. Du kan stadig nå at vinde din helt egen. Det er lige her. 

5 Kommentarer

 • Svar
  Gitte Hersom
  8. september 2014 kl. 17:25

  Altså, på forhånd undskyld.
  Jeg er desværre en af de 40%. Jeg er SÅ dårlig til at få min mås ud på badeværelset og få renset min hud. Nogen tips til hvordan jeg i en travl hverdag med mand og baby får gang i en rutine?

 • Svar
  Mie S.
  8. september 2014 kl. 22:49

  Wow, hold da op! Otte produkter!
  Kan ikke sige det nok – elsker din blog og indlæg!:-)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. september 2014 kl. 09:43

  Kære Gitte,

  Det er en ærlig sag, men også lidt ærgerlig;) For det er det bedste og billigste skønhedstip overhovedet, hvis du gerne vil holde din hud sund og smuk (og hvem vil ikke det) – måske dette kan få dig i gang:

  https://www.ilovebeauty.dk/diverse/kryber-du-til-kojs-uden-at-rense-huden/2013/09/

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. september 2014 kl. 09:44

  Tusind tak, Mie!;)
  (og jeg har faktisk læst et sted, at de bruger helt op til 13 produkter. Men det tænkte jeg nok var lidt meget at kapere for os danskere, der indimellem har svært ved at bruge blot ét;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Husk nu at rense – morgen OG aften | Emily Salomon
  20. november 2014 kl. 09:41

  […] (morgen og aften!) ligger forud for alt andet. Hvis ikke du tror på mig så kig med her, her og her. Det er ret motiverende. For det giver slet og ret ingen mening, at smøre sig ind i […]

Efterlad en kommentar