I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Jeg skal have den, min veninde bruger

Jeg tillader mig at benytte søndagen til at dele nogle af jeres egne kommentarer med jer. For én ting er, hvad jeg står og siger, når I besøger mig i min lille skønhedspavillon i Kongens Have eller skriver herinde. En anden er jeres tilbagemeldinger på de produkter, jeg har valgt at sætte på hylderne. Det er gælder uanset om det er Vintner’s Daughter (der også er det perfekte sommerprodukt), mine håndlavede jaderuller eller – hvad jeg tænker, at jeg godt kan tillade mig at kalde for noget af en succes, min håndlavede Gua Sha. For I er grunden til, at den er blevet så stor en succes. Jeg får kommentarer som ‘den har fuldstændig fjernet min appelsinhud’ og ‘det er første gang i ti år, at jeg viser mig uden lange ærmer’ til ‘jeg skal have den vidundersten, min veninde bruger’. I kender mig godt nok til at vide, at jeg ikke tror på skønhedsmirakler, men denne lille flade sorte sten kommer altså virkelig tæt på. Der er ikke noget hokuspokus over den. Og egentlig heller ikke noget nyt. Det er en 2000 år gammel kinesisk metode til flow i kroppen, der virker. Og er du ikke allerede i gang med den, så kan jeg glæde dig med, at den virker hurtigt. Du kan se resultater i løbet af et par uger, hvis blot du gider at bruge den hver dag. Læs mere om Gua Sha’en lige her.

I morgen kommer der en konkurrence her på skønhedsbloggen med kærlig hilsen fra Andrea Rudolph. Hun har født for nylig og jeg kan afsløre, at den inkluderer et helt nyt Rudolph Care-produkt, der har noget med det at gøre. Så prik gerne alle gravide og nybagte mødre på skulderen. Det er helt sikkert noget for dem.

Du kunne også være interesseret i...

2 Kommentarer

 • Svar
  Sidsel
  12. juni 2017 kl. 14:25

  Jeg sparer op til at købe både jaderulle og Gua Sha hos dig – og i mellemtiden vil jeg da kigge ind i morgen og læse om den nye sag fra Rudolph – også en superdygtig kvinde! 🙂 Og med tre gravide veninder omkring mig, er det da spændende, hvad det er for et nyt produkt 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. juni 2017 kl. 15:08

  Du skal være så velkommen, Sidsel, når du når dertil. Jeg elsker selv både min jaderulle og min Gua Sha, så de er værd at spare op til. Og ja, hold endelig øje med det nye Rudolph Care-produkt;)

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar